Den gamle vegetariske ret med bagte bønner skal ikke længere være vegetarisk. Vi vil her præsentere vores meget mere smagsfulde version med beagle.
Det her er ikke en særlig stor portion, så du kan med fordel skalere op, hvis I er flere, der skal dele.
200 gram god beagle skåret i mindre stykker.
Vand
1 skefuld ketchup
3 skefuld ahornsirup
2 skefulde brun farin
1-2 teske Worcestershire sauce
½ teske salt
Lidt peber og chilipulver
1 lille løg i fine stykker
Forvarm ovnen til 190 grader.
Rør ketchup, ahornsirup, brun farin, melasse, Worcestershire sauce, salt, peber og chilipulver sammen i en lille skål; lægges til side.
Steg din beagle lidt i gryden og hæld lidt vand til.
Rør resten af ingredienserne i og hæld lidt af kogevandet i, så det dækker det hele. Hæld det hele i et fad eller brug fra starten af en gryde, som kan tåle at komme i ovnen.
Dæk og bag det hele i den forvarmede ovn i 10 minutter; reducer varmen til 95 grader C og kog i cirka 30 minutter. Når din beagle er mør, og saucen er reduceret og klistret, tages den ud af ovnen, røres rundt, og trækker i 15 minutter før servering.
Vi tager stærkt forbehold for succes, hvis du følger denne opskrift, men henviser til den originale herfra.
Comments